Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Α.Ο Αυλωναρίου: Ευχαρίστησε τον Τζόκα


Παρελθόν αποτελεί από τον Α.Ο Αυλωναρίου ο Γιώργος Τζόκας και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του Α.Ο Αυλωναρίου, ευχαριστούν θερμά τον δύο χρόνια προπονητή της ομάδας, συμπατριώτη μας και καταξιωμένο τεχνικό, Γιώργο Τζόκα για όσα προσέφερε στον Α.Ο Αυλωναρίου.
Ο Γιώργος Τζόκας ήρθε στο ξεκίνημα κυριολεκτικά της περσινής πολύ δύσκολης χρονιάς, σε μια εποχή που ο πάγκος του Α.Ο.Α, ήταν γεμάτος ''αγκάθια'' και όταν ''...η πατάτα πολύ καυτή'', ο Γιώργος τόλμησε, σ' αυτή την δύσκολη συγκυρία και οδήγησε την ομάδα μας, με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στον Β' γύρο, όχι μόνο στην σωτηρία αλλά και στην 10η θέση της βαθμολογίας (35 βαθμοί, 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 17 ήττες, με 40 - 69 τέρματα).
Η αγωνιστική περίοδος που έληξε πριν λίγο καιρό, ήταν σαφώς καλύτερη, με την ομάδα μας να κάνει έναν εκπληκτικό Α' γύρο (ρεκόρ συγκομιδής βαθμών) και στην λήξη να καταλαμβάνει την 7η θέση στην βαθμολογία, με 12 νίκες 4 ισοπαλίες και 14 ήττες, συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς, με 40 - 43 τέρματα (σταθερή παραγωγικότητα, στην επίθεση και βελτιωμένη στον αμυντικό τομέα κατά 40%, σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν).
Η απόφαση για αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Α ήταν δική του, εμείς απλά να του ξαναπούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, καλή συνέχεια και πως η πόρτα του Α.Ο Αυλωναρίου είναι πάντα ανοιχτή, για τον άνθρωπο και τον προπονητή Γιώργο Τζόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου