Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Χαλκίδα Μπάσκετ: Αναμονή απάντησης


Ανακοίνωση σχετικά με την συγχώνευση της Χαλκίδας Μπάσκετ με τον Ίκαρο Καλλιθέας εξέδωσε η ομάδα της Χαλκίδας δηλώνοντας έτοιμη για την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά και την συνάντηση που έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους της Χαλκίδας Μπάσκετ και στον πρόεδρο του Ίκαρου Καλλιθέας κ. Αγγελόπουλο, ακριβώς μετά την λήξη του αγώνα Ίκαρος Καλιθέας - Παναθηναϊκός για τα Play Offs της Α1 κατηγορίας, τον οποίον και παρακολούθησαν οι άνθρωποι της Χαλκίδας.

Ανακοίνωσαν στον πρόεδρο και του ανέλυσαν όλες τις οικονομικές και υπόλοιπες καλύψεις στις προϋποθέσεις που είχε ζητήσει για την μετακόμιση της ομάδας του Ίκαρου στην πόλη της Χαλκίδας και την συνεργασία με την Χαλκίδα Μπάσκετ και την Α.Ε.Ε.Π αλλά και τους τοπικούς φορείς της πόλης, και γενικότερα με όλους τους ανθρώπους τους Μπάσκετ της πόλης μας.
Οι παράγοντες της Χαλκίδας, περίμεναν όπως ήταν φυσικό την λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας του Ίκαρου στην Α1, τηρώντας και το απαιτούμενο fair play και αμέσως μετά, δήλωσαν έτοιμοι από όλες τις πλευρές, και κυρίως στο θέμα των οικονομικών γραπτών εγγυήσεων που απαιτούνται, αλλά και σε όλες τις άλλες προϋποθέσεις, που τους είχε θέσει ο κ. Αγγελόπουλος, αλλά και στα προαπαιτούμενα της Α1 (γήπεδο, εγκαταστάσεις, οργανωτικά και λειτουργικά θέματα, Marketing, κ.λ.π.)
Όλα αυτά τα θέματα οι παράγοντες της Χαλκίδας τα «έτρεχαν» και τα οργάνωναν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκοντας αρωγούς τους τοπικούς φορείς, όπως τον Δήμο Χαλκίδας, δυναμικούς οικονομικούς παράγοντες της πόλης, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στο εγχείρημα από την πρώτη στιγμή, αλλά και τον Ευβοιώτη υπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος από την πρώτη επαφή ενεργοποιήθηκε αμέσως να βοηθήσει την ομάδα και την κίνηση αυτή που ήταν για το καλό όλης της πόλης της Χαλκίδας.
Όλα λοιπόν πλέον κρίνονται από την οριστική απόφαση του κ. Αγγελόπουλου, η οποία κατά τα λεγόμενα του ιδίου, αναμένεται σε μερικές ημέρες, αφού έχει να αντιμετωπίσει κάποια μικρά εσωτερικά θέματα με τον Ίκαρο, έτσι ώστε να γνωρίζουν και οι άνθρωποι της Χαλκίδας, τι μέλλει γενέσθαι, αφού μια ολόκληρη πόλη, περιμένει αυτήν την θετική εξέλιξη, έτσι ώστε να ζήσει το «όνειρο» της Α1.

Στην Χαλκίδα λοιπόν δηλώνουμε «πανέτοιμοι» για την Α1 και περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου