Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών: Συγνώμη που τολμήσαμε να ονειρευτούμε



Επίθεση μέσω ανακοίνωσης εξαπέλυσε ο Ηρακλής Ψαχνών και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε από τις θέσεις της ανόδου.

Αναλυτικά η Π.Α.Ε Ηρακλής Ψαχνών ανέφερε:

Ξέρουμε, ξέρουμε τι θα πείτε. Τα Ψαχνά πλήρωσαν στις Σέρρες το προηγούμενο έγκλημα στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου (καταφανέστατο πέναλτι στο 93' υπέρ του Πανσερραϊκού). Όπως βέβαια πληρώσαμε τις "κουμπαριές" και τις "άρρηκτες σχέσεις" με την Ε.Π.Ο, που δήλωνε και ο γραφικός μουσάτος (παρεπιπτόντως δεν ξέρουμε πόσα πέναλτι και πόσες αποβολές έχει κερδίσει η ομάδα του). Μα πάνω απ' όλα πληρώσαμε την τακτική μας, για την οποία δεν μετανιώνουμε. Να μην μιλάμε, να μην απαντάμε, να φαινόμαστε αδύναμοι επικοινωνιακά, για να μην "δυναμιτίσουμε" το πρωτάθλημα, να σεβόμαστε το Ευ αγωνίζεστε, να μην έχουμε οφειλές δεξιά και αριστερά και να μην χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά και μή. Πληρώσαμε το γεγονός ότι είμαστε αξιόπιστοι και αξιοπρεπείς. Πληρώσαμε ότι δεν χρησιμοποιήσαμε πληρωμένους κονδυλοφόρους, μάλιστα επώνυμους και ευαίσθητους!!! (το θαυμαστικό δικό μας). Πληρώσαμε εν τέλει, ότι "τολμήσαμε" να σηκώσουμε κεφάλι απέναντι σε κατεστημένα, στεγανά, "ιστορικές ομάδες" (άσχετο άν χρωστάνε δις). Άς είναι. Μάλλον φέτος δεν είναι η σειρά μας.

Τέλος εκ μέρους της μικρής μας πόλης, αλλά και ολόκληρου του Νομού μας να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη που τολμήσαμε να ονειρευτούμε.

Υ.Γ. : Μήν ξεχνάτε το FFP και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Ξέρετε εσείς.

Καληνύχτα και καλή τύχη από την πλέον ευνοούμενη ομάδα της Football League (με αναρίθμητα πέναλντυ και αποβολές μετα το 80ο λεπτό υπέρ μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου