Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Αναγέννηση Γιαννιτσών 5 – 1



Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ηρακλής Ψαχνών που επικράτησε της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 5 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Οι πράσινοι πλέων βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία την τελική μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ που οδηγούν στην Super League.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Πούλγκα να σημειώνει το 1 – 0 έπειτα από την μεταβίβαση του Σέγκου.
Στο 17' ο Σέγκος μοίρασε και πάλι και ο Σεοταχούλ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2 – 0.
Στην επανάληψη και το 52' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Κυριακίδη σε 2 – 1 αλλά η χαρά του συγκροτήματος του Σάββα Κωφίδη κράτησε μόνο για 5' αφού στο 57' ο Πούλγκα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Καραογλανίδη για το 3 – 1.
Στο 69' ο Χαϊκάλης μοίρασε στον Στεπάνοβιτς και αυτός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1 ενώ στο 83' ο Στεπάνοβιτς έδωσε την ασίστ στον Γέσιτς για το τελικό 5 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς Γ., Αμέντολα, Μήτσης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Μπακομήτρος, Σικαλιάς Α., Γέσιτς, Πούλγκα (75' Ντελέκος), Σεοταχούλ (66' Χαϊκάλης), Σέγκος (56' Στεπάνοβιτς).

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης (46' Λούκαρης), Καρπαθάκης (41' Σαπανίδης), Σκαθαρούδης, Ζαγοριανός, Καρλόπουλος (77' Ανδρεϊνί), Βλαχόπουλος, Σπαθάρας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου