Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επέστρεψε στην Α1 ο Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου



Στην μεγάλη κατηγορία επέστρεψε το Φ.Σ Ταμυναϊκός Αλιβερίου αφού επικράτησε με 3 – 1 στην παράταση της Α.Ε Χαλκίδας στο μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητών της Α2 κατηγορίας.
Ο Ταμυναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά και αρκετά λάθη στην τελική προσπάθεια ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν οι κυανέρυθροι υπέπεσαν σε πέναλτι σε ανατροπή του Καρατζά από τον Βλάχο με των πορτιέρο του Ταμυναϊκού να μπλοκάρει εντυπωσιακό κρατώντας το μηδέν.
Στην επανάληψη η Α.Ε Χαλκίδας αιφνιδίασε την ομάδα του Αλιβερίου όταν ο Δουρμουσόγλου έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παύλου έκανε το 0 – 1.
Η ομάδα του Αλιβερίου στην συνέχεια ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 70' έφερε το παιχνίδι στα ίσα του με κεφαλιά του Σταμέλου για το 1 – 1.
Στο 80' οι κυανέρυθροι έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Μπαϊμπάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στο 87' ο Ταμυναϊκός κέρδισε ένα ακόμα πέναλτι με τον Ξιφαρά να διαμαρτύρεται και να δέχεται την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες.
Την εκτέλεση αυτή την φορά ανέλαβε ο Σταμέλος αλλά ο Βλάχος μπλόκαρε εκ νέου στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.
Με την έναρξη του επιπλέον χρόνου ο Ταμυναϊκός έλεγξε το παιχνίδι έχοντας την αριθμητική υπεροχή και στο 5' πήρε προβάδισμα με τον Μπασινά να πλασάρει τον Βλάχο για το 2 – 1 ενώ πριν την εκπνοή του ημιώρου ο Σταμέλος διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1 δίνοντας την άνοδο στην ομάδα του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου