Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πανσερραϊκός – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 0



Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σίμιτς στο 93' ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 1 – 0 στο Δημοτικά Στάδιο Σερρών.
Μετά την ήττα από τα λιοντάρια οι πράσινοι υποχώρησαν και άλλο στην βαθμολογία αφού έχουν μείνει στους 47 βαθμούς και στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 7 βαθμούς πίσω από την 7η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.
Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Τόλιου. Από την άλλη πλευρά οι πράσινοι είχαν περιοριστεί σε ανασταλτικό ρόλο προκειμένου να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.
Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός συνέχισε την πίεση και απείλησε με τους Μπριλάκη και Στεφανίδη ενώ στα τελευταία λεπτά η πίεση ήταν στα καρέ του Τόλιου και στο 3' των καθυστερήσεων ο Άγγελος Σικαλιάς ανέτρεψε τον Σερέκα με τον Σίμιτς να στέλνει στην μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το τελικό 1 – 0.

Οι ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης (75' Τσαούσης), Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Τριανταφύλλου Κ., Σιάκκας (66' Τσιμίκας), Γιαννόπουλος (58' Σερέκας), Κόντος, Σίμιτς, Στεφανίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Ρούτσης (65' Βανγκέλι), Μπακομήτρος, Μήτσης, Χαϊκάλης (87' Ντελέκος), Γέσιτς, Σικαλιάς Α., Σέγκος (56' Πούλγκα).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου