Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών – Ηρακλής Θεσσαλονίκης 0 – 3



Με τρία γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 0 – 3 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.
Κατάμεστο ήταν το Στάδιο των Ψαχνών αφού οι φίλαθλοι των πρασίνων βρέθηκαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι των Ηρακλειδέων το οποίο δεν πρόσφερε θέαμα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Χουάντερσον ενώ οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και απείλησαν με ένα πλασέ του Σουλίδη που κατέληξε στα χέρια του Σικαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους πράσινους να έχουν την κατοχή της μπάλας όμως στο 85' ο Ρεπετσάς σταμάτησε αντικανονικά των Ουκάρ μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και να αποβάλει τον άσσος των πρασίνων αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες, την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεφανίδης ο οποίος ευστόχησε για το 0 – 1.
Στο 89' ο Κιρόφσκι με ωραίο σουτ έκανε το 0 – 2 ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Τάι από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς Γ., Μήτσης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Λιόσης, Ρούτσης, Πούλγκα (86' Σεοταχούλ), Μπαράνκος (52' Στεπάνοβιτς), Ογιαρμπίντε (68' Σικαλιάς Α.), Σέγκος.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Χουάντερσον, Παληγεώργος Χ., Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Λόπεθ, Ντατίδης, Ουκάρ, Σουλίδης (90' Τερκέζος), Τάι, Ισαάκ (76' Σιατραβάνης), Στεφανίδης (86' Κιρόφσκι).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου