Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο Χαλκίς – Α.Ο Λουκισίων 3 – 0



Ευρεία νίκη πέτυχε ο Α.Ο Χαλκίς απέναντι στον Α.Ο Λουκισίων στο Ευβοϊκό ντέρμπι της Δ' Εθνικής που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη με ένα καυτό δίλεπτο κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα κάτι που άλλαξε εμφανώς την ψυχολογία της ομάδας και στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε και ένα τρίτο τέρμα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 21' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν το σουτ του Τσετιροκλή κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Ευσταθίου έπειτα από το ένα, δύο με τον Θωμά για το 1 – 0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκιόκας εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Ευσταθίου και πέτυχε το 2 – 0.
Στην επανάληψη οι νερατζούρι έλεγχαν τον αγώνα και δεν άφησαν τους Λουκίσιους να απειλήσουν την εστία του Σαλεμή και μάλιστα στο 84' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσετιροκλή διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.
Οι οράνιε κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο γκολ μόνο στην φάση του 88' όταν το σουτ του Ευσταθίου Α., σταμάτησε στο δοκάρι του Σαλεμή.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Χαλκίς: Σαλεμής, Μπλατσέρης (62' Νικολάου), Τσατσαρώνης, Καραμπάς (47' Παπακωνσταντίνου, Καφαντάρης (71' Φελέκης), Ευσταθίου, Ζαφειρόπουλος, Τσετιροκλής, Θωμάς, Γκιόκας, Τσουπεής.

Α.Ο Λουκισίων: Ευσταθίου Δ., Κουτσαυλής, Κοντάκης (80' Μπογδάνος), Ζαχαριάς (46' Αποστόλου), Προβής, Κοροβέσης, Σπυρόπουλος (64' Τσελεμπής), Καλοχωρίδης, Κωνσταντάκας, Ευσταθίου Α., Ντούρμας.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο:

  1. αφου ελειπε ο Ντοβινος απο την αμυνα...οι αλλοι μαρκαραν μονο με τα ματτια,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή