Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Α.Σ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου – Παρνασσός Αράχωβας 1 – 2



Ακόμα μία ήττα γνώρισε ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου αυτή την φορά από τον Παρνασσό Αράχωβας με 1 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου.
Η ομάδα του Δημήτρη Καλιακούδη προσπάθησε να πάρει την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην πολύ καλά στημένη ομάδα του Γιάννη Πούλου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και μόλις στο 12' άνοιξαν το σκορ με τον Μίχα να πετυχαίνει το 0 – 1.
Ο Ευβοϊκός αντέδρασε και λίγο πριν το ημίωρο (28') κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπασούκο να σημειώνει το 1 – 1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο ο Παρνασσός έφτασε στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος όταν στο 66' ο Καλλέργης διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Οι ενδεκάδες:

Α.Σ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: Γιάνναλος, Κολιόπουλος Β., Τσούπης, Αυλωνίτης, Ρωμανός, Κολιόπουλος Κ., Τσιτλακίδης (77' Ανδριανόπουλος), Κούτρας, Χαλιώτης Β. (63' Ταυλαρίδης), Μπασούκος, Τριανταφύλλου.

Παρνασσός Αράχωβας: Δημητράς, Καρούζος (16' Λύτρας), Παπαχαρλάμπους, Τυσώνης, Μπαρκώσης, Διβόλης, Αλαφογιάννης (51' Καλλέργης), Γκαλαμέλος Κ., Σαρακατσάνης, Μίχας (91' Κάλλας), Πουλούκι.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου