Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Παναιτωλικός – Ηρακλής Ψαχνών 1 – 2



Στην κορυφή της βαθμολογίας έφτασε ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς επικράτησε του Παναιτωλικόυ με 1 – 2 στο Γ.Σ Παναιτωλικού.
Έτσι η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έφυγε νικήτρια στην πρώτη της επίσκεψη στο Αγρίνιο και διατήρησε το αήττητο για 15η αγωνιστική έχοντας πρωταγωνιστές τους Γέσιτς, Ογιαρμπίντε, Ρούτση και Χαϊκάλη.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα καθώς ήταν εξαιρετικά οργανωμένοι με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει στα καναρίνια να απειλήσουν και στο 39' πάγωσαν το Αγρίνιο όταν ο Μπαράνγκος έδωσε ακόμα μία ασίστ με τον Γέσιτς να ανοίγει το σκορ για το 0 – 1.
Στην επανάληψη πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ογιαμπίρντε πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα αλλά στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν αναζητώντας την ισοφάριση και τα κατάφεραν όταν στο 57' του αγώνα ο Μπόγιοβιτς πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Σικαλιά για το 1 – 1.
Οι πράσινοι στην συνέχεια ανέβασαν το ρυθμό τους, έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί και στο 67' πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Ογιαμπίρντε να μεταβιβάζει στον Ρούτση και αυτός πλάσαρε τον Τακίδη για το τελικό 1 – 2.
Στην συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα συνέχισε να είναι απειλητικοί και στο 75' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ογιαμπίρντε να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ, ενώ 1' αργότερα ο Χαϊκάλης σημάδεψε το δοκάρι του Τακίδη.

Οι ενδεκάδες:

Παναιτωλικός: Τακίδης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο, Αραμπατζής, Πασάς, Τζούνιορ, Σφακιανάκης (65' Γιάνεφ), Καμαρά, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς (69' Μπακάκης).

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μήτσης (17' Λαμπρόπουλος), Ρούτσης, Πέδρο, Λιόσης, Γέσιτς (46' Ογιαρμπίντε), Χαϊκάλης, Δήμου, Μπακομήτρος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου