Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Σύνδεσμος Φιλάθλων Ηρακλή Ψαχνών



Μία ακόμη ενέργεια από φιλάθλους και ανθρώπους που αγαπούν και στηρίζουν τον Ηρακλή Ψαχνών έρχεται να προστεθεί στην επιτυχή πορεία της ομάδας και να καταστήσει τον Σύλλογο δυναμικότερο και ισχυρότερο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλή Ψαχνών και ο Δήμος Μεσσαπίων είναι έτοιμοι να υποδεχτούν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ηρακλή Ψαχνών. Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη κίνηση από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα των Ψαχνών, η οποία ξεκίνησε τις ημέρες αυτές και πρόκειται να υλοποιηθεί μέσα στον Ιαναουάριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες μας μετέφερε ο Ιδρυτής του συνδέσμου, είναι μία κίνηση η οποία ήδη θεωρητικά ξεκίνησε με εγγραφές και θα υλοποιηθεί πρακτικά αν όλα πάνε καλά με την νέα χρονιά. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εγγραφεί σαν μέλος του Συνδέσμου πρέπει να απευθυνθεί στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας "`Γερμανός" με την ταυτότητά του. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ηρακλή Ψαχνών πρόκειται να στεγαστεί σε ειδικά διαμορφωμένα γραφεία που θα βρίσκονται στην πόλη των Ψαχνών ενώ ήδη έχει οριστεί Διοικητικό Συμβούλιο. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι είναι η συσπείρωση και η οργάνωση των φιλάθλων και η δημιουργία μιας δυνατής εξέδρας,κάτι το οποίο έλειπε από την ομάδα των Ψαχνών. Επίσης στόχος φυσικά είναι η εγγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών εντός και εκτός δήμου και όπως προείπαμε να καταστεί η ομάδα ισχυρότερη στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή και με την ευκαιρία της αναμέτρησης Ηρακλής - Λάρισα ο Ιδρυτής του Συνδέσμου και τα πρώτα μέλη καλούν όλους τους νεαρούς και μη φιλάθλους του Ηρακλή Ψαχνών, στην γέφυρα των Ψαχνών στις 18:30. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Δημοτικό στάδιο με τύμπανα τα οποία ήδη αγοράστηκαν από τον σύνδεσμο και άλλες πολλές εκπλήξεις.
Χαιρετίζουμε την ενέργεια αυτή με ενθουσιασμό, πίστη και δίνουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία και ανέλαβαν το έργο. Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας απέναντι στην Λάρισα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου