Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Βαζάκας: Μεγάλη επιτυχία



Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε:

Ήταν μια μεγάλη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Σε μια ομάδα που ήρθε με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη, σε μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή. Ήταν όλα αρνητικά για εμάς. Το είδαμε και στο παιχνίδι. Στα πρώτα 10' – 15' επικράτησε ο Φωκικός και αφού ξεφύγαμε και δεν δεχθήκαμε γκολ σε εκείνο το διάστημα, βρήκαμε τα πατήματα, ισορροπήσαμε και σε μια φάση αντεπίθεσης, σημειώσαμε το γκολ. Όταν πήγαμε στο ημίχρονο με το σκορ 0 – 1 πλέον κοιτάξαμε το παιχνίδι διαφορετικά.
Κοιτάξαμε να κλείσουμε τις διόδους που προσπαθούσε να βρει ο Φωκικός. Είδαμε το παιχνίδι του και από την ώρα που τον αναγκάσαμε να παίξει στο τέλος με μεγάλες, βαθιές μπαλιές πλέον δεν κινδυνεύσαμε. Είχαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν δεχτήκαμε κάποια μεγάλη φάση έτσι ώστε να δεχθούμε γκολ. Σε μια στημένη φάση πετύχαμε το 0 – 2 και από κει και πέρα δεν είχαμε τη συγκέντρωση στο τέλος να τελειώσουμε το ματς σε πολλές αντεπιθέσεις που κάναμε. Το καλό είναι ότι έληξε το παιχνίδι όπως έληξε.
Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες. Από εκεί και πέρα όμως, ταπεινά, προσγειωμένα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να αλλάξει σελίδα σαν σκέψη. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν πετάμε στα σύννεφα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάρα πολύ δύσκολο με τη Λάρισα μέσα στην έδρα μας.
Θέλω να ευχαριστήσω το Φωκικό για την φιλοξενία. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά όμως δεν ήταν βρώμικο δεν ήταν αντιαθλητικό. Εύχομαι στον Φωκικό να πετύχει το στόχο του.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου