Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας – Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς 3 – 1



Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας απέναντι στον Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς με 3 – 1 στο Γήπεδο Αιδηψού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Δαρζέντα να ανοίγει το σκορ για το 1 – 0.
Η ομάδα της Δροσιάς αντέδρασε και στο 31' έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Σαλέμ έπειτα από σέντρα του Παναγιωτάκου γράφοντας το 1 – 1.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βασιλείου ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ρούμπη και κέρδισε την εσχάτη των ποινών, την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαρζέντας που έγραψε το 2 – 1 δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μεταξά, Σάλεμ και Δάσκο ωστόσο η ομάδα της Ιστιαίας ευτύχησε να σκοράρει καθώς στο 69' ο Δαρζέντας εκτέλεσε φάουλ ο Τουσέρτ μεταβίασε στον Στεργίου που έγραψε το τελικό 3 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας: Καρατσόλιας, Τριανταφύλλου Α., Βασιλείου Ι. (57' Τσουλός) (83' Καλυβάτσι)), Τριανταφύλλου Σ., Τόουρφρε, Στεργίου, Τούσερτ, Δαρζέντας Δ., Γοργομάτης, Γαβριήλ (89' Μπαλαμούτης), Χρήστου.

Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς: Ρουμπής, Μεταξάς Ι., Γούναρης, Μαντζούνης, Τσούτης, Μεθενίτης, Κηπιώτης, Φρούσης, Παναγιωτάκος (46' Μεταξάς Ν.), Σάλεμ, Δάσκος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου