Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας – Α.Ο Νηλέας Νεοχωρίου 2 – 0



Σημαντική νίκη πέτυχε ο Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας απέναντι στον Α.Ο Νηλέα Νεοχωρίου με 2 – 0 στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας.
Οι ερυθρόλευκοι διεύρυναν το σερί τους και πλέω βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Α.Ο Δύστου με 18 βαθμούς ενώ 2 βαθμούς περισσότερους έχει ο πρωτοπόρος Α.Ο Κύμης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 34' άνοιξαν το σκορ με τον Βεζυρτζόγλου έπειτα από μεταβίβαση του Κυτίνου γράφοντας το 1 – 0.
Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν την ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους όταν στο 52' το σουτ του Μπισμπικόπουλου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κώτσαρη.
Ότι δεν κατάφερε ο Μπισμπικόπουλος όμως το κατάφερε ο Νιάφας στο 84' καθώς εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του και πλάσαρε τον Κώτσαρη για να γράψει το 2 – 0.

Οι ενδεκάδες:

Α.Σ Ολυμπιακός Χαλκίδας: Ευαγγελικός, Τσώκος, Λάμπρου (70' Νιάφας), Καρατζάς, Μπισμπικόπουλος, Χατζηστάμου, Κυτίνος (75' Καλπουζάνης), Τζαφέρος (70' Πιέρο), Μπαϊμπάκης, Βεζυρτζόγλου, Σπυρόπουλος.

Α.Ο Νηλέας Νεοχωρίου: ΚώτσαρηςΓ., Μπόνος (82' Μαστροκώστας), Φραγγής, Μπυντρίχας, Αλεξίου (46' Βογιατζής), Κώτσαρης. Κόφλης, Ζέρβας, Πόγκας, Γκούμας, Μακρής.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου