Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Μαρμαρίου – Α.Ο Καρύστου 1 – 1



Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο γειτονικές ομάδες, ήταν από τα πιο δυνατά ματς της 6ης αγωνιστικής.
Στο πρώτο ημίχρονο η Κάρυστος προηγήθηκε με όμορφη ενέργεια του έμπειρου Μπόκαρη, ο οποίος πέρασε την μπάλα στον Κονομί και εκείνος με προβολή άνοιξε το σκορ 0 – 1.
Το Μαρμάρι δεν το έβαλε κάτω και στο 44' έφτασε μια ανάσα από το γκολ με τον Διακάκη να περνάει την κεφαλιά πάσα στον Σταυρόπουλο, όμως εκείνος θέλοντας να βάλει την μπάλα στο καλό του πόδι, καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον κόψουν την τελευταία στιγμή.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Μαρμαρι μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51' με τον Τσαπεπα να πιάνει την κεφαλιά από στημένη φάση γράφοντας το 1 – 1. 
Οι Καρυστινοιί είχαν δοκάρι με τον Μπόκαρη από απευθείας φάουλ και ο ίδιος παίκτης με σουτ βολίδα ανάγκασε τον Σίδερη να πεταχτεί στο γάμα της εστίας του αποκρούοντας εντυπωσιακά, αφήνοντας άφωνους τους αρκετούς φιλάθλους και των δυο ομάδων.
Η ευκαιρία του αγώνα όμως ήταν για το Μαρμάρι στο 75' με τον Διακάκη να κλέβει την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και στην συνέχεια στο τετ α τετ να στέλνει την μπάλα άουτ.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Καρύστου θα τιμωρηθεί λόγο της απρεπούς συμπεριφοράς των φιλάθλων της οι οποίοι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και με την λήξη του αγώνα μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν έναν παίκτη του Μαρμαρίου.

Επιμέλεια: Σταμάτης Τσαπέπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου