Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Παρνασσός Αράχωβας – Α.Σ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1 – 0



Την ήττα γνώρισε Α.Σ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου από τον Παρνασσό Αράχωβας με 1 – 0 στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχωβας.
Ο Ευβοϊκος ωστόσο θα μπορούσε να είχε αποδράσει με τους τρεις βαθμούς αλλά οι προσπάθειες τον ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Καλιακούδη σταμάτησαν στα δοκάρια του Σπανού.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 35' όταν ο Τσώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιουρούση γράφοντας το 1 – 0.
Ο Ευβοϊκός αντέδρασε και 5' αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Κούτρα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σπανού.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά ζητώντας την ισοφάριση και στο 60' έχασαν ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία όταν έπειτα από προσπάθεια του Τριανταφύλλου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι ενδεκάδες:

Παρνασσός Αράχωβας: Σπανός, Διβόλης, Παπαχαραλάμπους, Μαχαίρας, Γκαλαμέλος (60' Μίχας), Τσώνης, Καρακατσάνης, Μπαρκώσης, Γκαράι, Καλλέργης (85' Καλύβας), Μαρτιναίος (80' Γκικόπουλος).

Α.Σ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: Γιουργούσης, Παπίλας, Τσούτης, Αυλωνίτης, Κούτρας, Νόνας, Αγγελάκης (30' Μήτρου (60' Ανέστης Α.)), Ανέστης Β., Τριανταφύλλου (65' Κολιόπουλος), Ρωμανός, Χαλιώτης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

1 σχόλιο: