Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Σκύρου – Α.Ε Ληλαντίου 1 – 0



Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας που συνοδεύτηκε πάλι με καλή απόδοση αλλά αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε.
Aφού 3' πριν το τέλος του αγώνα ο Καραμάνης με ανάποδο ψαλίδι δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα μας σημειώνοντας ένα ωραίο γκολ που έδωσε τρεις βαθμούς στην ομάδα της Σκύρου και την πίκρα για εμάς που η καλή μας απόδοση δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένας αγώνας που από το πρώτο λεπτό ο ρυθμός ήταν γρήγορος για την ομάδα μας και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο όταν ο Μικράκης στο 7' και ο Ζαούρης στο 15' μόνοι απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στη συνέχεια η ομάδα της Σκύρου ισορρόπησε το παιχνίδι η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες χωρίς τη μεγάλη φάση εκτός από τη φάση που δημιούργησε η τοπική ομάδα στο 40' όταν ο Ξύδης απομάκρυνε την μπάλα επάνω στη γραμμή. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για κάποιο γκολ σε ένα παιχνίδι κέντρου με πολύ δύναμη χωρίς τη μεγάλη φάση αφού οι άμυνες και των δύο ομάδων δεν άφηναν περιθώρια. 
Και φτάσαμε στη φάση του 87' που έκρινε και τον αγώνα.
Κέρδος για την ομάδα μας βαθμολογικό μπορεί να μην υπήρχε σε αυτό τον αγώνα αλλά αξιοσημείωτο είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα ήταν οχτώ αθλητές από την σχολή μας.

Καλή η διαιτησία των κ. Σιμιτζή, Μπακατσέλου και Κοντογιαννίδη.

Η ενδεκάδα:

Α.Ε Ληλαντίου: Αραβανής, Ξύδης, Μπούρικας, Μπαλόζι Κρ., Μπαλόζι Ηρ., Κατσαρής, Ζαούρης, Τσαλιαγκός, Ντουλαβέρης, Μαριέτης, Μικράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου