Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο Λουκισίων – Α.Ο Χαλκίς 1 – 0



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο Λουκισίων απέναντι στον Α.Ο Χαλκίς με 1 – 0 στο Ευβοϊκό ντέρμπι του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λουκισίων.
Οι νερατζούρι ήθελαν την νίκη που θα τους έφερνε μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά οι οράνιε κατάφεραν να αποσπάσουν την πρώτη τους νίκη υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους φετινή ήττα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ιδιαίτερα τις δύο εστίες με την πρώτη καλή ευκαιρία να ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 10' ο Κοροβέση έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Μόνου.
Η απάντηση του Α.Ο Χαλκίς ήταν άμεση και 5' αργότερα απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά υποχρεώνοντας τον Ευσταθίου σε απόκρουση.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την άμυνα του Α.Ο.Χ σε τον Ευσταθίου να κάνει την σέντρα και τον Κουτσαυλή να τσιμπάει την μπάλα όμως ο Μόνος απέκρουσε σε υπερένταση με την μπάλα να παίρνει ύψος και ο Καλοχωρίδης με κεφαλιά έγραψε το 1 – 0.
Στην συνέχεια η ομάδα των Λουκισίων έδωσε βάση στην ανασταλτική της λειτουργία και προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να υπάρξει η μεγάλη φάση και το 1 – 0 να διατηρείται μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Λουκισίων: Ευσταθίου Δ., Ντοβίνος (66' Κωνσταντάκας), Κοροβέσης, Ζαχαριάς, Καρύδης, Γκίκας, Κουτσαυλής, Καλοχωρίδης, Ντούμας (88' Σπυρόπουλος), Ευσταθίου Α. (90' Προβής), Νταφόπουλος.

Α.Ο Χαλκίς: Μόνος, Πέτσης (65' Τσουπεής), Τούρλας, Καραμπάς, Καφαντάρης, Ευσταθίου Ν., Μανιάτης, Μπλατσέρης (75' Γεωργόπουλος), Θωμάς, Τσομπάνης, Ζαφειρόπουλος (59' Τσαλμάς).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου