Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο Φοίνικας Ψαχνών: Οι άστοχες δηλώσεις σας μειώνουν την νίκη μας



Η διοίκηση του Α.Ο Φοίνικας Ψαχνών εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον ιστορικό σύλλογο Α.Σ Δόξα Προκοπίου για την άριστη φιλοξενία και διαβεβαιώνει τους ανθρώπους τις ότι θα τύχουν ανάλογης στην έδρα μας.
Αντίθετα θα θέλαμε να εκφράσουμε την λύπη μας για τις δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της Δόξας και πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο Φοίνικας Ψαχνών κ. Νάνου.
Για εμάς κ. Νάνο η νίκη με αντίπαλο την ομάδα σας είναι μια σημαντική επιτυχία και οι άστοχες δηλώσεις σας μειώνουν την νίκη μας και το κυριότερο δημιουργούνται λάθος εκτιμήσεις. Οι δηλώσεις έγιναν μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων και τα παράπονα σας ήταν για προηγούμενους αγώνες που πιστεύετε ότι αδικηθήκατε. Κύριε Νάνο δηλώσατε αγανακτισμένος, τι να πούμε και εμείς που ήρθαμε για ποδόσφαιρο και τελικά αντιμετωπίσαμε μια ομάδα καταδύσεων που συνεχώς ζητούσε πέναλτι. Τι να πούμε για τα καθαρά οφ σάιντ των ποδοσφαιριστών σας που σταματούσαν οι ίδιοι τη φάση και εσείς από τον πάγκο φωνάζατε ότι δεν ήταν. Κύριε Νάνο με το ''έτσι θέλω'' το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά. Στο παιχνίδι είναι μέσα και η νίκη και η ήττα, δικαιολογίες ψάξτε στην απόδοση την ομάδα σας, η δική μας ήταν καλύτερη, είχε ψυχή, είχε και τύχη και κέρδισε δίκαια. Όλα τα άλλα για αυτούς που είδαν τον αγώνα είναι απλά για την δημιουργία εντυπώσεων.

Εκ του Δ.Σ του Α.Ο Φοίνικας Ψαχνών

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα δεν είναι ποιος φωνάζει,βρίζει,διαμαρτύρεται κτλ.το θέμα είναι ότι κάποιο υψηλό κεφάλι του Ευβοϊκού ποδοσφαιρικού χάρτη τα "έχει" με την Δόξα ,δεν έχετε ανάμιξη με την αλλοίωση του αποτελέσματος αλλά όχι και ότι δίκαια πήρατε το παιχνίδι.Στην εξέδρα ήμασταν και εμείς και βλέπαμε.... 1 Πέναλτι που δεν δόθηκε ποτέ,περίπου 3 γκολ ακυρωθεν..και αντίστοιχες λανθασμένες υποδείξεις off said. καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα εύχομαι χωρίς απρόοπτα για όλες τις ομάδες..~ποδοσφαιροφιλος~

    ΑπάντησηΔιαγραφή