Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο.Ν Αρτάκης – Α.Ο Αυλωναρίου 2 – 1



Πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη μεταξύ του Α.Ο.Ν Αρτάκης και του Α.Ο Αυλωναρίου το οποίο έληξε με σκορ 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο συγκροτημένοι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 12' όταν ο Βασιλείου απέναντι στον Γκόγκο πλάσαρε άουτ.
Στο 22' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι αλλά του σουτ του Βογιατζή σταμάτησε στο δοκάρι του Γκόγκου και στην συνέχεια ο Μακρής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.
Πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Τσαλιάγκος ανατράπηκε από τον Βλάχο και ο Βογιατζής από της άσπρη βούλα έγραψε το 0 – 1.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και στο 49' ο Κεφαλάς απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τζαφέρου.
Στο 53' ο Δεληγιώργης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών του Κεφαλά γράφοντας το 1 – 1.
Στο 73' ο Δεληγιώργης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφαλά γράφοντας το τελικό 2 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο.Ν Αρτάκης: Γκόγκος, Σφυρόπουλος, Τζαφέρος, Βλάχος (55' Σακκάς), Τσολάκος, Αϊβαλιώτης (85' Νικολάου), Παπαδημόπουλος, Καραχάλιος, Γκούρλας, Λουκάς, Δεληγιώργης.

Α.Ο Αυλωναρίου: Κεφαλάς, Μαραγκός (75' Λαθούρας), Μπα (86' Αιδίνης), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Τσαλιαγκος, Μακρής (70' Κυρήκος), Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Βασιλείου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου