Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Α.Π.Ο Παναργειακός – Α.Ο Λουκισίων 1 – 1



Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Α.Π.Ο Παναργειακός και Α.Ο Λουκισίων στο Δ.Α.Κ Άργους.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά οι οράνιε με γκολ στο 2' των καθυστερήσεων απέσπασαν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναργειακός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γενιτσαρίδη ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 61' άνοιξαν το σκορ με τον Μπούρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γενιτσαρίδη και να γράφει το 1 – 0.
Η ομάδα των Λουκισίων αντέδρασε, ξεκίνησε την αντεπίθεση της και στο 92' κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στα ίσα του με όμορφο γκολ του Κωνστανταγκά γράφοντας το τελικό 1 – 1.

Οι ενδεκάδες:

Α.Π.Ο Παναργειακός: Κομπόσης, Καστρίτης, Μπούρας, Μπόμπος, Φίλης, Παπαϊωάννου, Ζίου, Δρούλιας (60' Κουτσοδήμος (85' Ζαχαράκης), Τριμπόνιας, Αγγελόπουλος, Κάπλατζης.

Α.Ο Λουκισίων: Γενιτσαρίδης, Ντοβίνος, Πούτας (40' Κοροβέσης), Ζαχαριάς, Καρούδης, Προβής, Καλοχωρίδης, Κοσμάς, Ντούμας, Γκίκας (46' Κωνστανταγκάς), Νταφόπουλος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου