Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλει τους αδερφούς Μιχελή ο Π.Α.Ο Ρουφ



Τους αδερφούς Κώστα και Βασίλη Μιχελή θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Π.Α.Ο Ρουφ.
Η διοίκηση και ο προπονητής της Αούστρια (όπως είναι το ψευδώνυμο της ομάδας) έχουν πολύ καλή άποψη για τους δύο ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την Εύβοια και φέρεται να έχει ήδη κάνει κίνηση για την απόκτηση τους με σκοπό να ενσωματωθούν στην ομάδα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Οι ερυθρόλευκοι φαντάζουν μία καλή ευκαιρία για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού αγωνίζονται στην Football League 2 και θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.
Ο Κώστας Μιχελής είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα της Αγίας Παρασκευής ενώ έχει περάσει και από τον Ηρακλή Ψαχνών.
Ο μικρός του αδερφός, Βασίλης είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως μέσος. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Α.Ε Χαλκίδας ενώ ήταν βασικό στέλεχος στην Μικτή Ευβοίας.
Τα δύο αδέρφια το καλοκαίρι πραγματοποιούσαν προπονήσεις με τον Α.Ο Χαλκίς αλλά τελικά ο ιστορικός σύλλογος της Χαλκίδας δεν έκανε κίνηση για την απόκτηση τους και πλέων βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Π.Α.Ο Ρουφ.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου