Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Με δέκα ομίλους η Δ' Εθνική



Οριστική είναι η απόφαση της Ε.Π.Ο για διατήρηση των δέκα ομίλων στη Δ' Εθνική και την περίοδο 2012 - 2013, παρά τα σχέδια για αναδιάρθρωση.
Ύστερα από την κατάργηση των αγώνων μπαράζ, συνολικά 125 ομάδες είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη Δ' Εθνική, αλλά δεκατρείς δεν δήλωσαν συμμετοχή και είναι οι εξής: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καλληράχης (Ε.Π.Σ Γρεβενών), Ένωση Άνθειας / Αρίστεινου (Ε.Π.Σ Έβρου), Θύελλα Αμπελοκήπων (Ε.Π.Σ Ζακύνθου), Π.Α.Ο Κρύας (Ε.Π.Σ Ηπείρου), Διλινάτα (Ε.Π.Σ Κεφαλληνίας - Ιθάκης), Μολαϊκός (Ε.Π.Σ Λακωνίας), Αστέρας Μαγικού (Ε.Π.Σ Ξάνθης), Αρης Αμφιάλης (Ε.Π.Σ Πειραιά), Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου (Ε.Π.Σ Πέλλας), Πανσαμιακός (Ε.Π.Σ Σάμου), Ελλάς Ανω Καλλινίκης (Ε.Π.Σ Φλώρινας), Αετός Βαρβάρας (Ε.Π.Σ Χαλκιδικής), Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου (Ε.Π.Σ Χίου).
Έτσι, οι όμιλοι που θα παραμείνουν δέκα, θα έχουν από 10 έως 13 ομάδες. Ο καταρτισμός θα γίνει με τα περσινά δεδομένα, ενώ η μόνη αλλαγή είναι οι ομάδες των νησιών που αλλάζουν όμιλο, όπως γίνεται κάθε χρονιά.

Αναλυτικά:

1 - 12 (μετρούν και την Καβάλα που δεν είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει).
2 - 10.
3 - 11.
4 - 11.
5 - 12.
6 - 10.
7 - 11.
8 - 11 (ομάδες από Λέσβο – Χίο).
9 - 12 (ομάδες από Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Σάμο).
10 – 10.

Τη Δευτέρα (03/09) αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για τα νέα πρωταθλήματα, καθώς χρειάζεται η έγκριση του συγκεκριμένου πλάνου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ενώ η σέντρα υπολογίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου. Μάλιστα, μετά τις εκλογές της Ε.Π.Ο θα αποφασιστούν και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο.

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου