Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Διοικητική ενίσχυση ενόψει Β' Εθνικής



Μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2011 - 2012 και την άνοδο του Γυμναστικού στην Β' Εθνική, έφτασε η στιγμή που πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί διοικητικά.
Ούτως ή άλλως βάσει του καταστατικού της ομάδας, αρχές Ιουνίου πρέπει να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα διοικήσει τουλάχιστον για την επόμενη διετία.
Το συμβούλιο που υπάρχει μέχρι αυτήν την στιγμή, θα παραιτηθεί, και η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα είναι και αυτό που θα ηγηθεί της ομάδας της Χαλκίδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Κύριο μέλημα των ανθρώπων της επιτροπής Μπάσκετ που "έτρεξαν" όλη την φετινή χρονιά τον σύλλογο, είναι να καλύψουν τις οικονομικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, και να προετοιμάσουν την διαδικασία των εκλογών έτσι ώστε να γίνουν οι εκλογές σωστά και όπως αρμόζει στην ομάδα μας.
Ήδη αρκετοί νέοι Χαλκιδαίοι παράγοντες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα.
Άλλωστε, η ομάδα του Γυμναστικού, αυτήν την στιγμή , έχει άμεση ανάγκη από ένα ισχυρό διοικητικό σχήμα, που να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα και οικονομικά αλλά και σε άλλους τομείς, οργανωτικούς, λειτουργικούς κ.τ.λ.
Εκτός των επικείμενων εκλογών, οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν κάνει σειρά διερευνητικών επαφών και με τα άλλα σωματεία της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, με σκοπό να μπορέσουν να βρουν κάποιους τρόπους συνεργασίας που να βοηθήσουν κυρίως το τοπικό μπάσκετ αλλά και να ισχυροποιήσουν όλα τα σωματεία.
Άλλωστε οι οικονομικές δυσκολίες που αποδεδειγμένα υπάρχουν, σε ολόκληρη την χώρα και κατ΄ επέκταση στον αθλητισμό επιβάλλουν με κάποιο τρόπο τις ενδεχόμενες συνεργασίες, έτσι ώστε να δυναμώσουν τα σωματεία και διοικητικά, και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου