Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Διαστρεβλώνει την έκθεση το κατηγορητήριο




Ο Γιώργος Στούπας μίλησε στην ιστοσελίδα Onsports.gr λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του κατηγορητηρίου και αναφέρθηκε στον βαρύ κατηγορητήριο του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα με την Καλλιθέα και τόνισε ότι φοβάται για την ζωή των Τόλιου και Γιώτα.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Στούπας στο Onsports.gr:

Είναι καθαρή διαστρέβλωση της έκθεσης το κατηγορητήριο. Ακόμα και η μετάφραση της έκθεσης δεν έγινε σωστά. Τη λέξη ενδεχομένως (σ.σ. potential) την έχουν μεταφράσει εν δυνάμει. Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν όλα αυτά.
Είναι φανερό ότι το χαρτί της UEFA έφυγε από τη χώρα μας, αλλά δεν βλέπουμε πουθενά τον κατήγορο. Γιατί δεν κλήθηκε ο συγκεκριμένος κύριος και ποιος είναι; Το κατηγορητήριο είναι απόλυτο και ποινικοποιεί το λάθος του ποδοσφαιριστή. Δεν στηρίζεται πουθενά.
Θα παραστούμε στο δικαστήριο με βίντεο και υλικό από γκάφες παγκοσμίως. Προσπαθεί μία ολόκληρη περιοχή να ανέβει και την καταδικάζουν.
Το έγγραφο είναι προκλητικό και θα πρέπει τα δύο παιδιά αυτά να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες. Οικογενειάρχες άνθρωποι που δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμή. Ειδικά για τον Γιώτα σας λέω ότι όλη τη σεζόν δεν ακούσαμε τη φωνή του. Φοβάμαι μήπως πάει να πέσει από καμιά γέφυρα.
Δεν το χωράει το μυαλό μου αυτό που συμβαίνει. Περάσαμε μια διαβολοβδομάδα με τον αγώνα με τον Πιερικό. Έδιναν οι στοιχηματικές εταιρείες τον Πιερικό φαβορί με απόδοση 1.40, αλλά νικήσαμε. Αν χάναμε τι θα έλεγαν; Θα κυνηγήσουμε την υπόθεση μέχρι εκεί που πάει. Θα φτάσουμε μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου