Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Τα παιχνίδια του Ηρακλή Ψαχνών είναι πεντακάθαρα



Στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας στον δεύτερο γύρο στάθηκε ο Γιώργος Φοίρος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό.


Ο Γιώργος Φοίρος δήλωσε:

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πάρα πολύ καλή πορεία που έκανε η ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ήταν ένας πολύ καλός επίλογος για εμάς αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να τελειώσουμε με μια νίκη στο γήπεδο μας και τα καταφέραμε.
Ήταν πραγματικά ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πιστεύω να ευχαρίστησε όλο τον κόσμο. Παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο, με την μπάλα κάτω, με καλές εναλλαγές. Καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα απίθανο γκολ και σίγουρα μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως είπε και ο Σούλης, το ότι ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε το πέναλτι.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος δικός μας. Παίξαμε κλειστά και βγήκαμε σε αντεπιθέσεις. Ο αντίπαλος προσπαθούσε να ισοφαρίσει και έβγαινε μπροστά. Πετύχαμε τέσσερα γκολ, είχαμε ωραίο θέαμα.
Κάθε Κυριακή όλες οι ομάδες παίζουν για το καλύτερο. Την έκφραση καλύτερα να κοιμάμαι μόνος μου παρά να με κοιμίζουν πρέπει να μας την εξηγήσει ο κύριος Παπαδόπουλος.
Ξέρω πως όλα τα παιχνίδια που έχουμε κάνει είναι πεντακάθαρα. Αν θυμάστε εκείνο το ματς το διεκδικήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή και αν δεν υπήρχε η αποβολή του Αλεξάντροβιτς θα είχαμε πάρει το παιχνίδι όπως πήγαινε. Δεν υπάρχει τίποτε, όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι, αλλά για όλα τα ματς του Ηρακλή Ψαχνών αυτή τη σεζόν.
Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη, αλλά υπάρχει διάθεση για να συνεχίσουμε μαζί και από τις δύο πλευρές.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου