Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Καλλιθέα



Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Καλλιθέας εκφράζει την ικανοποίηση του για την ταχύτητα των αρμόδιων αρχών και δηλώνει πως η Καλλιθέα ούτε φοβάται ούτε απειλείται.


Η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, μετά τη δημοσιοποίηση του απευθυνόμενου προς την αθλητική Εισαγγελέα εγγράφου του ΓΓΑ κ. Π. Μπιτσαξή, συνεδρίασε εκτάκτως στις 23 Μαΐου 2012 και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.
Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την ταχύτητα με την οποία για πρώτη φορά-ελπίζουμε όχι και τελευταία- κινήθηκαν οι αρμόδιες αρχές. Αξίωσή μας είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
Η Καλλιθέα που πρωτοστάτησε στην κάθαρση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν ανέχεται φήμες και υπονοούμενα, δεν συμβιβάζεται και δεν υπεκφεύγει. Ζητά άμεση έρευνα και άμεση επιβολή κυρώσεων. Όποιοι παρανόμησαν να καταβάλουν το τίμημα.
Αξιώνουμε παράλληλα την άμεση δημοσιοποίηση του εγγράφου της UEFA, προκειμένου να λάβουμε γνώση των στοιχείων που οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο αγώνας της ομάδας μας με τον Ηρακλή Ψαχνών εμφανίζεται ως ύποπτος.
Σημειώνουμε με ικανοποίηση το αίτημα του ΓΓΑ σχετικά με την άμεση διερεύνηση του ζητήματος και αναμένουμε με ηρεμία το σχετικό πόρισμα, αδυνατούμε όμως να αντιληφθούμε το νόημα της καταληκτικής φράσης του διαβιβαστικού προς την κ. Εισαγγελέα εγγράφου του ΓΓΑ περί επηρεασμού των αγώνων κατάταξης της Football League και του πρωταθλήματος της Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ελπίζουμε η άστοχη αυτή φράση να μην εκληφθεί είτε ως υπόδειξη είτε ως προκριματική κρίση. Άλλωστε ο ΓΓΑ ουδέποτε θα διέπραττε παρόμοιο ατόπημα.
Και μια τελική επισήμανση. Εάν ορισμένοι ενοχλήθηκαν -και είναι γνωστοί αυτοί- από την πορεία της ομάδας μας, η μέθοδος που εμφανίζονται να επέλεξαν είναι και μάταιη και αδιέξοδη. Η Καλλιθέα ούτε φοβάται, ούτε απειλείται. Θα δώσει, όπως πάντοτε, τους αγώνες της στα γήπεδα και στα γήπεδα θα κριθεί ποιος αξίζει να αγωνίζεται στη Superleague. Εκείνοι που φοβούνται την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας δεν πρέπει να έχουν ψευδαισθήσεις.
Θα υποχρεωθούν να μας αντιμετωπίσουν στα γήπεδα και εκεί θα καταλάβουν, για μια ακόμη φορά, τι σημαίνει Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου