Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Πιερικός 4 – 0



Την νίκη πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στον Πιερικό με 4 – 0 και τον άφησε εκτός πλέϊ οφ για την άνοδο στην Super League.
Οι πράσινοι ήταν βαθμολογικά αδιάφοροι αλλά κάτι τέτοιο διαψεύστηκε εντός του αγωνιστικού χώρου αφού συνέτριψαν τον αντίπαλο τους. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ήθελαν μόνο νίκη για να διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέϊ οφ αλλά δεν τα κατάφεραν και θα αγωνίζονται και την νέα περίοδο στην Football League.
Στο πρώτο μέρος οι πράσινοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 36' με γκολ του Τσοκάνη γράφοντας το 1 – 0.
Στο 38' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα του όταν ο Κουτσοσπύρος ηττήθηκε από τον Τόλιο από την άσπρη βούλα.
Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός ανέβηκε για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά αντί αυτού ο Αλεξάνδροβιτς στο 77' καθάρισε την νίκη για τους γηπεδούχους γράφοντας το 2 – 0 αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων.
Στο 83' ο Σέγκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καρακούτση.
Στο 90' ο Ντελέκος έδωσε διαστάσεις θριάμβου γράφοντας το τελικό 4 – 0.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Σέγκος, Γιώτας, Τσοκάνης (70' Αλεξάντροβιτς), Σανόκο, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Ποκόνγκ (80' Ντελέκος), Λιόσης.

Πιερικός: Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος (66' Γκουγκουλιάς), Κοντέων, Ιντζόγλου, Καμινιώτης, Κουτσοσπύρος, Πέντα (58' Πουρτουλίδης), Ρούσεφ (49' Μοκακέ), Μπλαζέφσκι.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου