Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Βέροια – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 0



Με νίκη πανηγύρισε την επιστροφή της στην Super League η Βέροια αφού επικράτησε του Ηρακλή Ψαχνών με 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.
Η πρωτεύουσα της Ημαθίας φόρεσε τα καλά της υποδεχόμενη τους πράσινους για να γιορτάσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ξεσήκωσε τους φιλάθλους της από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι μπήκαν ορεξάτοι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5' με τον Καντί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου γράφοντας το 1 – 0.
Στο 8' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους όταν το σουτ του Μπάρμπα σταμάτησε στο δοκάρι του Τόλιου.
Στο 22' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα του όταν το σουτ του Σανόκο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 73' η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κλείδωσε την νίκη απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή Ψαχνών χάρη σε γκολ του Μπαργκάν που έγραψε το τελικό 2 – 0.
Στο 89' οι κυανέρυθροι μπορούσαν να φτάσουν στο 3 – 0 όμως το σουτ του Καντί σταμάτησε στο δοκάρι του Τόλιου.

Οι ενδεκάδες:

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Μπάρμπας, Καλί, Λανγκλέ ((53' Ολισαντέμπε) (59' Μπουλούτ)), Βεργώνης, Ντιέ, Ολαϊτάν, Μπαργκάν (76' Λαναρής), Κάντι.

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς (67' Γκότοβος), Γιώτας, Πλάτανος, Σονόκο, Ντελέκος, Μάτσος (46' Γανωτής), Δελήμπασης (62' Ποκόνγκ), Τσοκάνης, Θάνος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου