Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

A.O Kύμης – Ερμής Σχηματαρίου 76 – 73



Ο Α.Ο Κύμης έγραψε ιστορία! Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, στην έδρα του, με τον Ερμή Σχηματαρίου, πέρασε στον τελικό των πλέϊ οφ της Α ' ΕΣΚΑΣΕ όπου αντιμετωπίζει την Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα.

 Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Δυνατές μονομαχίες, πολύ όμορφο μπάσκετ, εναλλαγές στο σκορ, ένταση και πολλούς και θερμούς φιλάθλους. Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα σουτ τριών πόντων του Τσίτση (έπαιξε τραυματίας) στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Στην αρχή του αγώνα η Κύμη μπήκε δυνατά και αποφασιστικά και έδειχνε ότι μπορούσε και ήθελε να πάρει το παιχνίδι. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ. Πρώτο δεκάλεπτο 19 – 19, ημίχρονο 39 – 33.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό. Το Σχηματάρι αντέδρασε, πίεσε πήρε πολλά ριμπάουντ και ανάγκασε την ομάδα της Κύμης να κάνει λάθη και να χάνει εύκολα καλάθια. Αποτέλεσμα αυτών ήταν μέχρι τα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου να είναι μπροστά το Σχηματάρι ακόμα και με εννέα πόντους. Εκεί μίλησε η ψυχή και το πάθος των παικτών του Γιάννη Πανούση για τη νίκη. Με μια συνεχόμενη αντεπίθεση έφεραν το παιχνίδι στα ίσια 73 – 73 δεκαεπτά δεύτερα πριν τη λήξη. Οι παίκτες της Κύμης γύρισαν γρήγορα την μπάλα, ο Τσίτσης σούταρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, πέτυχε τρίποντο και έστειλε την ομάδα της Κύμης στον τελικό. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 53 – 55, τελικό 76 – 73.

Διαιτητές: Τσάλας – Κάλφα.

Α.Ο Κύμης (Πανούσης Γιάννης): Γ.Θωμάς, Γ.Παρασκευάς, Σ.Μανωλιάς, Ι.Μητρόπουλος 10 (2), Σ.Σπανός 13 (2), Ι.Καψούλης 6, Ι.Χαρατσής 14, Σ.Τσιριμώκος 8 (2),Δ.Σοφρονίου, Ι.Τσίτσης 13(1), Ε.Νασάκης 12.

Ερμής Σχηματαρίου (Δημαντώνης Σπ.): Γ.Κούτης 3, Σ.Χατζηστάμου 13 (3), Κ.Μπαμπαλής, Π.Χαρήσης 8, Γ.Φλώτσιος 16, Π.Σολομωνίδης 14, Ν.Παπαγιαννόπουλος 19 (4), Ε.Γιαννάκης.

Επιμέλεια: Θωμάς Ζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου