Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας – Α.Ο Όλυμπος Γυμνού 5 – 1



Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας απέναντι στον Α.Ο Όλυμπο Γυμνού με το ευρύ 5 – 1 στο Γήπεδο Ιστιαίας.
Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο με την ομάδα του κ. Σπίνζου να έχει το έλεγχο του αγώνα από την έναρξη του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 3' άνοιξαν το σκορ με σουτ του Δούμα από το ύψος της μικρής περιοχής γράφοντας το 1 – 0.
Στο 7' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ξούρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου γράφοντας το 1 – 1.
Στο 13' η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας έγραψε το 2 – 1 με σουτ του Στραφιώτη από την μικρή περιοχή.
Στο 23' οι γηπεδούχοι έγραψαν το 3 – 1 όταν ο Ντούρμας απέκρουσε σουτ του Γοργομάτη όμως η μπάλα στρώθηκε στο Δούμα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Με την συμπλήρωση 45' αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Γαβριήλ.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια και στο 68' ο Σταφιώτης έγραψε το 4 – 1.
Στο 83' η Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας έγραψε το τελικό 5 – 1 με δυνατό σουτ του Χρήστου.

Οι ενδεκάδες:

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας: Σωτηρόπουλος, Τριανταφύλλου Α., Γαβριήλ, Τριανταφύλλου Σ., Σελίμης, Τόουρφρε, Ζουμπανιώτης (65’ Καλυβάτσι), Δούμας (60’ Λάιος), Στραφιώτης (77’ Αγγελόπουλος), Γοργομάτης, Χρήστου.

Α.Ο Όλυμπος Γυμνού:Ντούρμας Α., Κοτρογιάννης (55’ Σταματούκος), Ξουρής, Βεσέλι, Πάττας (72’ Χαϊνάς), Πασσάς, Ρόγκας, Ντούρμας Δ., Μωραϊτης, Αργύρης, Κιούσης.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου