Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ταμυναϊκός Αλιβαρίου – Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς 4 – 3



Μεγάλο παιχνίδι παίχτηκε στο Αλιβέρι μεταξύ του Ταμυναϊκού Αλιβερίου και του Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4 – 3.
Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 70' με δέκα παίκτες αλλά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή απέναντι στην αδιάφορο Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάλεμ γράφοντας το 0 – 1.
Στο 36' οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Νίκα γράφοντας το 1 – 1.
Στο 41' ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Νίκα να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ γράφοντας το 2 – 1.
Στο 43' ο Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσα του με τον Βοϊλάκη να γράφει το 2 – 2.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του κ. Τόγια πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 60' με τον Βοϊλάκη να γράφει το 2 – 3.
Οι γηπεδούχοι έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα του στο 74' με τον Καρατζά να στέλνει την μπάλα δίχτυα του Βλάχου γράφοντας το 3 – 3.
Στο 76' οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Πιλάτη να γράφει το 4 – 3 που ήταν και το τελικό σκορ δίνοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες:

Ταμυναϊκός Αλιβαρίου: Πετράκης (40' Αντώνενας), Παντελής, Κολιόπουλος (46' Τριανταφύλλου), Ντούρας, Νίκας, Τουρέ (70' Μεθενίτης), Λύκος Α., Λύκος Δ., Καρατζάς, Μαυρίδης, Πιλάτης.

Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς: Βλάχος, Κολούτσος, Κηπιώτης, Μαντζουνής, Τσούτης, Σουλιωτάκης, Βοιλάκης (61' Φρυγανάς), Σάλεμ (63' Τόλης), Παναγιωτάκος, Χατζηκοκκολάκης, Πατρινός (52' Βαρσαμάς).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου