Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής Ψαχνών 2 – 0



Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από τον Αγροτικό Αστέρα με 2 – 0.
Η ομάδα του Γιώργου Κούτση καθάρισε το παιχνίδι σε ένα δεκάλεπτο και ξεπέρασε στην βαθμολογία την ομάδα της Εύβοιας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά η μεγάλη φάση άνηκε στον Αγροτικό Αστέρα.
Οι γηπεδούχοι έμειναν από το 30' με δέκα παίκτες αφού ο Γιακούμης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.
Στο 41' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Καρακατσάνης αλλά ο Τόλιος με την βοήθεια του δοκαριού μπλόκαρε την μπάλα και κράτησε το μηδέν.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε αφού ο Σανόκο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Φωτιάδη και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
Η ομάδα του Γιώργου Κούτση άνοιξε το σκορ στο 76' με διαγώνιο σουτ του νεαρού Βλοχόπουλου που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή γράφοντας το 1 – 0.
Στο 83' οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με εντυπωσιακό βολέ του Καπνίδη γράφοντας το 2 – 0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες:

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Καπνίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Βαφέας (29' Λαμπάκης), Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Καρακατσάνης (72' Βλαχόπουλος), Μερεσιώτης, Π. Καθάριος, Ν. Καθάριος (62' Βουτσάς).

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης, Λιόσης (46' Σανόκο), Ποκόνγκ (46' Θάνος), Μπαλαμπάνης, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Γιώτας, Τσοκάνης (83' Ντελέκος), Δελήμπασης, Αλεξάντροβιτς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου