Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Α.Ο Αλάτσατων – Α.Ο Ωρεών 1 – 2



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο Ωρεών απέναντι στον Α.Ο Αλάτσατων με 1 – 2 στο Γήπεδο Αλεξάνδρου.
Ο Α.Ο Ωρεών με την νίκη αυτή εξασφάλισε για τρίτη σερί χρονιά την παραμονή στην Α1 Κατηγορία ενώ ο Α.Ο Αλάτσατων θα αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία την νέα σεζόν.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άγχος πιέζοντας τους φιλοξενούμενους και στο 20' έγραψαν το 1 – 0 με τον Σπυρόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπιμπάϊ.
Στο 39' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Καρλατήρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν τους γηπεδούχους και στο 71' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με τον Μαργέτη να πλασάρει από κοντά γράφοντας το 1 – 1.
Στο 83' οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές αφού μετά τον Καρλατήρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Προβής που αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο Α.Ο Ωρεών έκανε την ανατροπή στο 84' με καρφωτή κεφαλιά του Μούστου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δ. Αθανασίου γράφοντας το τελικό 1 – 2.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ο Αλάτσατων: Οικονομίδης, Κοκκίνης, Μαρίνος, Προβής, Καρλατήρας, Σαραντόπουλος (77' Παπαρίδης), Τζήμας, Ντοβίνος Δ., Σπυρόπουλος, Παπαδημητρίου, Κατσαρής (68' Μπακρής).

Α.Ο Ωρεών: Μπιμπάϊ, Ρεσούλι, Μαντώρος, Δημητρίου, Μαργιέτης, Αθανασίου Γ., Μούστος, Τουσέρτ, Πάτσης, Αθανασίου Δ., Καραβάς (78' Μίτκοφ).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου