Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Α.Ε Προποντίδας – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1 – 2



Πρωταθλητής της Α1 Κατηγορίας αναδείχθηκε ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου μετά την νίκη απέναντι στην Α.Ε Προποντίδας με 1 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πέτυχαν σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.
Η ομάδα του κ. Καρβέλη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7' απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρία αναγκάζοντας τον Δεληγιάννης σε εξαιρετική επέμβαση.
Στο 16' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι έπειτα όταν έπειτα από σέντρα του Σπανού ο Μπασινάς από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 18' οι φιλοξενούμενοι έγραψαν το 0 – 1 με τον Ανέστη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δεληγιάννη με δυνατό σουτ.
Με την συμπλήρωση του ημιώρου οι γηπεδούχοι απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδέδε αλλά ο Μπόλμπασης μπλόκαρε την μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49' οι κυανέρυθροι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα του με κεφαλιά ψαράκι του Εμπαγιέ έπειτα από σέντρα του Καραχάλιου γράφοντας το 1 – 1.
Στο 60' οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι όταν έπειτα από σέντρα του Γίγα ο Λίγο έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 63' η ομάδα του κ. Σταματίου απείλησε και πάλι με τον Λίφο αλλά από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 85' ο Ευβοϊκός πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Τσομώκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δεληγιάννη με απευθείας εκτέλεση φάουλ από την γωνία της μεγάλης περιοχής γράφοντας το τελικό 1 – 2.
Στο 86' ο Τσομώκος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα για τους πανηγυρισμούς του στην φάση του γκολ αφήνοντας την ομάδα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με δέκα παίκτες.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ε Προποντίδας: Δεληγιάννης, Κολιόπουλος (46' Καραχάλιος), Κοτρότσιος, Π. Κουτσαυλής (46' Κυρήκος), Φρυγανάς, Εμπαγιέ, Γίγας, Τσιαμπίρης, Λίφο, Μακρής, Παπαδέδες.

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: Μπόλμπασης, Τσούτης, Ρουμπής, Αυλωνίτης, Γιάνναλος, Νόνας (87' Αγγελάκης), Μπασινάς, Τσομώκος, Αργύρης (68' Ν. Ζαχαριάς), Ζαχαριάς Τρ. (46' Μακαντάσης), Σπανός.


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου