Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Α.Ε Χαλκίδας – Α.Ο.Ν Αρτάκης 0 – 2



Στην Α2 Κατηγορία θα αγωνίζεται η Α.Ε Χαλκίδας την νέα σεζόν μετά την ήττα από τον Α.Ο.Ν Αρτάκης με 0 – 2 στο Γήπεδο Τσαλίκη Παπίλα.
Οι φιλοξενούμενοι παρά την νίκη δεν κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές αφού ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου έκανε το καθήκον του απέναντι στην Α.Ε Προποντίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητική αλλά δεν κατάφερναν να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα χάνοντας την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αρτάκης μπήκε δυνατά και μόλις στο 56' άνοιξαν το σκορ με τον Μαστροκώστα να πλασάρει άψογα τον Σαλεμή.
Στο 65' ο Ζήσης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαϊωάννου ο οποίος έγραψε το 0 – 2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες:

Α.Ε Χαλκίδας: Σαλεμής, Τριανταφύλλου, Δουρμούσογλου, Μιχελής, Γεραντώνης, Βλάχος Γ., Σεχάι, Μούντριχας (55' Βλάχος Φ.), Καραχάλιος (85' Παπαδημητρίου), Αντωνίου (70' Μιχελής), Μεταξάς.

Α.Ο.Ν Αρτάκης: Γιογιός, Σφυρόπουλος, Τζαφέρος, Κάραλης, Μάλλιαρης, Μεταξάς, Τσαλιαγκός (46' Καρόκης), Λούκας, Παπαιωάννου, Ζήσης (70' Σμυρναίος), Μαστροκώστας (80' Σπίνουλας).

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου