Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου – Λήλας Βασιλικού 2 – 1



Ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Λήλα Βασιλικού με 2 – 1.
Το πρώτο ημίχρονο βασίστηκε στο πάθος και στην δύναμη των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να παίξουν το παιχνίδι πρωτοβουλίας και κατοχής που παίζουν συνήθως και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο να φτάσουν στην εστία του Μαντά. Από την άλλη ο Μάλλιαρης παρέταξε σωστά την ομάδα του και έκλεινε τους χώρους προς την περιοχή του πιέζοντας τον Ευβοϊκό να κάνει το λάθος.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 36' όταν ο Χαλιώτης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γιάνναλο αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων με εξαιρετική επέμβαση στην αριστερή του γωνία κράτησε το μηδέν.
Η ομάδα του Καρβέλη ανταπέδωσε στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων και στο 39' ο Τσομώκος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Μαντά σε εξαιρετική επέμβαση πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50' ο Σπανός κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεση του όμως ο Μαντάς με εξαιρετική επέμβαση στην αριστερή του γωνία κράτησε όρθιους τους φιλοξενούμενους ενώ ούτε ο Ανέστην κατάφερε να ευστοχήσει στο ριμπάουντ.
Στο 62' ο Λήλαντας πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Χαλιώτη να κάνει το κοντρόλ και να πλασάρει τον Γιάνναλο γράφοντας το 0 – 1.
Οι γηπεδούχοι στο 66' κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι με τον Σπανό αλλά αυτή την φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Αργύρης που έγραψε το 1 – 1 από την άσπρη βούλα.
Ο Ευβοϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 69' ο Αργύρης βρήκε τον Σπανό μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έγραψε το 2 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 93' ο Αλεξίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του όταν από εκτέλεση κόρνερ του Παππά και λάθος έξοδο του Γιάνναλου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου