Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ηρακλής Ψαχνών 0 – 0



Στο μηδέν κόλλησαν Ηρακλής Ψαχνών και Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 21η αγωνιστική της Football League με τους γηπεδούχους να μένουν μακριά από την νίκη για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι.
Η ομάδα της Εύβοιας συνέχισε αήττητη με τον Γιώργο Φοίρο στον πάγκο της με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 12' ο Ποκόνγκ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 22' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Αλεξάνδροβιτς αλλά ο Αποστόλου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
Από το 25' οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και απείλησαν με κεφαλιά του Γιόνδη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 42' οι πράσινοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Αλεξάνδροβιτς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση Γιαννιτσών απείλησε στο 48' με τον Κυζιρίδη αλλά σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ στο 54' με τον Αλεξάνδροβιτς να εκτελεί το κόρνερ και τον Σανόκο να παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Αποστόλου με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε σε νέο κόρνερ.
Στο 56' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σταφνίδη να κάνει το τακουνάκι αλλά ο Τόλιος με σωστή τοποθέτηση μπλόκαρε την μπάλα.
Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου απείλησε εκ νέου στο 64' με τον Ιορδανίδη αλλά ο Τόλιος μπλόκαρε και πάλι.
Στο 73' ο Ηρακλής Ψαχνών απείλησε για τελευταία φορά την εστία του Αποστόλου με τον Σανόκο να πιάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Στο 89' οι Αναγέννηση ζήτησε πέναλτι για χέρι των γηπεδούχων όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη συνεχίζοντας το παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες:

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Αποστόλου, Τέλλος, Κυζιρίδης (75’ Στεργίδης), Σερέτης, Γιόνδης (52’ Τζεβελέκης), Αλμπάνης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπέκα (62’ Παπαδόπουλος), Στεφανίδης.

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ρεπετσάς, Γιώτας, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Σανόκο, Μπακομήτρος, Ποκόνγκ (80’ Γανωτής), Λιόσης (46’ Δελήμπασης), Αλεξάντροβιτς, Θάνος.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου