Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Α.Π.Ο Καστέλλας – Α.Ο Ωρεών 2 – 2



Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Α.Π.Ο Καστέλλας και Α.Ο Ωρεών στο Γήπεδο Πάλιουρα με σκορ 2 – 2. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Τσιβίκα σε εξαιρετική μέρα αλλά οι πράσινοι κατάφερναν να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα του.
Βέβαια οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τα εφτά λεπτά καθυστερήσεις που έδωσε ο διαιτητής.
Ο Α.Π.Ο Καστέλλας ξεκίνησε δυνατά, επέβαλε τον ρυθμό του και στο 18' η μπάλα θα καταλήξει στο δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βογιατζή.
Στο 20' η ομάδα του Νίκου Κιαπέκου θα γράψει το 1 – 0 με τον συνήθη ύποπτο, Γιώργο Τσιβίκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπιμπάϊ με δυνατή κεφαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Π.Ο Καστέλλας είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56' με τον Ματζώρο να στέλνει την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών της εστίας του Κηρόπουλου από τα 25 μέτρα περίπου κάνοντας το 1 – 1.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 63' πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Τσιβίκα να πλασάρει άψογα τον Μπιμπάϊ από το ύψος του πέναλτι κάνοντας το 2 – 1.
Στο 88' η ομάδα της Καστέλλας έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα όταν ο Μανάρης βρέθηκε απέναντι στον Μπιμπάϊ αλλά ο τελευταίος απέκρουσε εξαιρετικά.
Ο διαιτητής του αγώνα έδωσε εφτά λεπτά καθυστερήσεις με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται όταν στο 97' ο Καραβάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου