Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Α.Ο Καλοχωρίου – Α.Ε Ληλαντίου 2 – 1



Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας που ήρθε στις καθυστερήσεις και με διπλό λάθος από διαιτητή και βοηθό αφού το επιθετικό φάουλ στο Μπούρικα από αγκωνιά επιθετικού και πάσα στον Αρκά που ήταν οφσάιντ ποτέ δεν στηρίχτηκαν με αποτέλεσμα να γίνει το 2 – 1.
Στο αγώνα αυτό η ομάδα μας με έξι παιδιά πάλι στη σύνθεσή της από την ομάδα νέων προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο αντάξιο προηγούμενων εμφανίσεων αλλά δεν μπόρεσε κατά διαστήματα να το καταφέρει αφού το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων και οι συνεχόμενες διακοπές έκοβαν το ρυθμό της ομάδας μας που στο 2' κιόλας του παιχνιδιού μπορούσε να προηγηθεί αφού ο Μικράκης σε διπλή και ευκαιρία μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Στη συνέχεια του αγώνα η μπάλα παιζόταν στο χώρο του κέντρου και μακριά από τις δύο εστίες, αλλά στο 20' η άμυνα της ομάδας δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και ο Τσουπεής με σουτ έκανε το 1 – 0, και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να προκαλεί με χειρονομίες τον πάγκο της ομάδας μας χωρίς ούτε καν παρατήρηση και μπροστά στα μάτια του βοηθού διαιτητή.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πίσω στο σκορ η ομάδα μας πίεσε και έκλεισε τον αντίπαλο στην περιοχή του, και στο 55' σουτ του Σίδερη από κτύπημα φάουλ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες για γκολ από Σίδερη 60', Κουλοχέρη 68', Μπαλόζι Κρ. 76'.
Στο 83' και με γκολ του Κουλοχέρη η ομάδα μας ισοφάρισε αλλά και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο πρωταγωνιστής αφού η μπουνιά που έριξε στο δεκαπεντάχρονο Μπαλόζι Κρ., και σε φάση που ο διαιτητής έδειξε μόνο κίτρινη και όχι κόκκινη όπως ορίζει ο κανονισμός. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη φάση ο αρχηγός της ομάδας Μαριέτης δέχτηκε δαγκωνιά από αντίπαλο αθλητή που υπάρχει μέχρι και σήμερα στο σώμα του.
Στη συνέχεια του αγώνα ο αντίπαλος προσπάθησε να κρατήσει το 1 – 1 αλλά με την φάση που περιγράφτηκε στην αρχή πήρε την νίκη και για τρίτη φορά ο τερματοφύλακας Καραμπάς πρωταγωνίστησε με άσεμνες χειρονομίες προκαλώντας τους αθλητές μας με αποτέλεσμα μέχρι και οι συμπαίχτες του να του λένε ότι δεν είναι σωστό.

Εντεκάδα:

Α.Ε Ληλαντίου: Μπαρώτας, Μικράκης Αλ. (46' Σίδερης), Γκάβαλης, Αθανασίου (70' Μπαλόζι Κρ.), Τσαλιαγκός (46' Κουλοχέρης), Μπαλόζι Ηρ., Ντουλαβέρης, Κατσαρής, Κέντρος, Μαριέτης, Μπούρικας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στο γήπεδο των Φύλλων με την Αναγέννηση Ευρίπου το Σάββατο 3/3 και ώρα 16.00.

1 σχόλιο:

  1. Έλεος ρε παιδιά! Μας δαγκόνουνε, μας χτυπάνε, και τίποτα ο διαιτητής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή