Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Α.Ε Χαλκίδας – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 0 – 1



Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο πρωτοπόρος της κατηγορίας Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου απέναντι στην παθιασμένη Α.Ε Χαλκίδας που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία με 1 – 0 στο Γήπεδο Τσαλίκη / Παπίλα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με της δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν εύκολα στα καρέ του Αλουσάϊ και του Γιάνναλου και σε αυτό συντέλεσε και η κακή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας έγινε πιο επιθετικός και στο 49' ο Αργύρης έπιασε ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι όμως εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η επέμβαση του Αλουσάϊ που έδιωξε θεαματικά σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας και έχοντας κοντά τις γραμμές πίεζαν την άμυνα της Α.Ε Χαλκίδας αλλά δεν έβρισκαν χώρο για να απειλήσουν την εστία του Αλουσάϊ.
Στο 82' ο Ευβοϊκός θα γράψει το 0 – 1 με τον συνήθη ύποπτο Κώσταντίνο Σπανό να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αλουσάϊ κάνοντας συμπαίκτες και οπαδούς να παραληρούν.
Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ βγήκαν από την εστία τους και πίεσαν ψηλά με αποτέλεσμα το 89' σουτ του Κωστάκη που είχε περάσει ως αλλαγή να περάσει λίγο πάνω από την εστία του Γιάνναλου.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου