Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Βέροια 0 – 1



Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών από την Βέροια με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών.Το γκολ για την ομάδα της Ημαθίας έγραψε ο Καλί στο 80' εκμεταλλευόμενος λάθος του εξαιρετικού μέχρι εκείνη την στιγμή Τόλιου.
Πλέον η Βέροια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά με έναν αγώνα περισσότερο από τον Πλατανιά Χανίων.
Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με την Βασίλισσα να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια ο Ηρακλής Ψαχνών να ισορροπεί το παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι και στο 13' ο Ολαϊτάν σούταρε από το ύψος του πέναλτι χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Τόλιο.
Οι πράσινοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 32' με τον Σέγκο έπειτα από γέμισμα του Πλάτανου και γύρισμα του Θάνου.
Στο 41' ο Ρεπετσάς αστόχησε σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Η Βέροια έχασε την ευκαιρία του ημιχρόνου στο 44' όταν ο Καλογέρης έπιασε την κεφαλιά όμως ο Πλάτανος έδιωξε τη μπάλα πάνω στην γραμμή της εστίας κρατώντας το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και προσπάθησαν για το γρήγορο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Στο 56' οι πράσινοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Αλεξάνδροβιτς πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καντιμοίρη.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι στο 63' με τον Θάνου να πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 80' οι Βέροια έκανε το 0 – 1 και πάγωσε το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών όταν ο Ολαϊτάν σούταρε με δύναμη και αιφνιδίασε τον Τόλιο που δεν απέκρουσε σταθερά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και ο Καλί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε ο Νίκος Βαμβακούλας ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνων: Τόλιος, Ζουλιώτης (70' Δελήμπασης), Πλάτανος, Ρεπετσάς, Γκοτοβός, Σανόκο, Λιόσης (81' Ποκόνγκ), Τσοκάνης (46’ Μπακομήτρος), Σέγκος, Θάνος, Αλεξάντροβιτς.

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Σαμαράς, Μπουλούτ, Καλογέρης, Καλτσάς (46' Μπαρκάν), Λανγκλέ (60' Καλί), Ντιέ, Ολατάιν, Καντί (85' Λαναρής).

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου