Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών – Πανσερραϊκός 0 – 0



Στο μηδέν έμειναν Ηρακλής Ψαχνών και Πανσερραϊκός παρά το πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι πράσινοι.
Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα εμφανίστηκε καλύτερη από τους φιλοξενούμενους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε ευκαιρίες να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης αλλά πήρε έστω και έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά η πρώτη ευκαιρία άνηκε στην ομάδα των Σερρών που στο 5' απείλησε την εστία του Τόλιου με καλό σουτ του Ανάκογλου.
Ο Ηρακλής Ψαχνών έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25' με τον Σέγκο και στο 43' πάλι με τον ίδιο παίκτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν τον Πανσερραϊκό και στο 65' ο Σέγκος έκανε την σέντρα για τον Θάνο αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κουτζαβασίλη.
Τα λιοντάρια είχαν την ευκαιρία να φύγουν με τους 3 βαθμούς αλλά ο Μπανγκουρά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα στο 70' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς.

Οι ενδεκάδες:

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Μάτσος, Μπακομήτρος, Αλέξάντροβιτς, Σέγκος, Ρεπετσάς, Πλάτανος, Ποκόνγκ, Θάνος, Λιόσης, Ζουλιώτης.

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Περπερίδης, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Ανάκογλου, Στεφανίδης, Τάντιτς, Βουτσιάς.

Επιμέλεια: Γιάννης Φραγκογιαννάκης

2 σχόλια:

  1. Κρίμα ρε Ηρακλάρα!!!!! Αν δεν μπορείς να κάνεις τις ευκαιρίες γκολ δεν θα κάνουμε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρα με χόρτο σε βλέπω σαν την Πόρτο, Ήρα με κόκα σε βλέπω σαν την Μπόκα, Ήρα με πρέζα σε βλέπω σαν την Τσέλσι, πάει δεν πάει ο Ήρα σας γαμάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή