Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Στόχος η αγωνιστική άνοδος της ομάδας



Γράφει ο Γιάννης Φραγκογιαννάκης

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Evia Sport ο δεξιός χαφ της Αναγέννησης Μαντουδίου, Αντώνης Γιαβάσης στόχος της ομάδας είναι η αγωνιστική άνοδος η οποία θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για μία θέση στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.


Δείτε τι δήλωσε στο Evia Sport:

Το καλοκαίρι έδειξαν ενδιαφέρον αρκετές ομάδες για την απόκτηση σου;


Ναι. Το όνομα μου ακούστηκε για μερικές ομάδες αλλά δεν υπήρξε κάτι επίσημο.

Για ποιόν λόγο επέλεξες να παραμείνεις στην Αναγέννησης Μαντουδίου;



Όπως είπα και προηγουμένως υπήρξε ενδιαφέρον αλλά δεν προχώρησε τίποτα. Οπότε παρέμεινα την Αναγέννηση Μαντουδίου. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ομάδα του Μαντουδίου και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα.

Την πορεία της ομάδας σου πως την κρίνεις;



Μέχρι στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη πορεία. Σε αυτό συντέλεσε το γεγονός των πολλών τραυματισμών και το γεγονός ότι δεν βρίσκουμε εύκολα δίκτυα.

Βρίσκεστε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τι περιμένετε στην συνέχεια του Πρωταθλήματος;



Αυτό που θέλουμε είναι η συνεχείς άνοδος της ομάδας μας η οποία θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε συνδυασμό βέβαια με καλό ποδόσφαιρο. Και ευχόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος να βρισκόμαστε στην πρώτη τριάδα.

Την σεζόν που μας πέρασε ήσουν 1ος σκόρερ της Αναγέννησης Μαντουδίου, και φέτος μετά από 11 αγωνιστικές είσαι και πάλι με 5 γκολ τι περιμένεις στην συνέχεια από εσένα;

Ευελπιστώ να βγω και φέτος πρώτος σκόρερ αν και η επίτευξη ενός γκολ είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Εύχομαι το κάθε γκολ που θα πετυχαίνω να συνοδεύεται και με νίκη της ομάδας.

Ευχαριστώ Αντώνη για την συνέντευξη, σου εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Για επικοινωνία: gfragkogiannakis@gmail.com

5 σχόλια: