Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο Λουκισίων – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1 – 0



Την νίκη πήρε ο Α.Ο Λουκισίων με αντίπαλο τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Εύβοιας με σκορ 1 – 0.
Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δικαιολόγησαν την βαθμολογική τους θέση σε Δ' Εθνική και Α1 Ερασιτεχνική αντίστοιχα.
Στο 15' οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Φαρούκ, όμως ο Μπόλπασης δήλωσε παρών και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.
Στο 33' ο Σκριβάνος θα κάνει το σουτ όμως δεν ήταν αρκετό για να απειλήσει τον πορτιέρο του Ευβοϊκού και 6' αργότερα την ίδια κατάληξη θα έχει και το σουτ του Τσομπάνη.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50' ο Μπόλμπασης δέχτηκε την κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Γιάνναλος.
Στα επόμενα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους μέχρι το 80' όπου ο Φαρούκ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γιάνναλου με δυνατό σουτ γράφοντας το τελικό 1 – 0.
Στο 88' ο Δήμου δέχθηκε κόκκινη κάρτα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται, και έτσι ολοκλήρωσαν και οι δύο ομάδες το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Η ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο Γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Για επικοινωνία: eviasport@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου