Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο.Ν Αρτάκης – Α.Ο Χαλκίς 1 – 0



Μεγάλη νίκη πήρε ο Α.Ο.Ν Αρτάκης με αντίπαλο τον Α.Ο Χαλκίς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Εύβοιας με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, αλλά το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από ευκαιρίες.
Στο 17' έγινε η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με τον Μπόε να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Μόνου.
Στο 30' έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι, με τον Γούναρη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Γκόγκου.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν στο 0 – 0 ο Μπόε με καταπληκτικές τρίπλες βρήκε τον χώρο να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και έκανα κάποιες ευκαιρίες με τους Λέκκα και Μανιάτη αλλά δεν απείλησαν τον Γκόγκο.
Η ομάδα του Μάλλιαρη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 60' θα κάνει ένα σουτ με τον Παπαϊωάνου από την μεσαία γραμμή χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Μόνος.
Με την συμπλήρωση 30' στο δεύτερο μέρος ο Παπαϊωάνου θα πετύχει το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Ζήσης σεντράρει από τα δεξιά και ο έμπειρος φορ θα κατεβάσει την μπάλα εξαιρετικά και θα πλασάρει τον Μόνο που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Νίκου Παντελή πίεσε ψηλά και έχασε κάποιες ευκαιρίες.
Στο 75' ο Καρακατσάνης έκανε το σουτ αλλά ο Γκόγκος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα και 5' αργότερα το σουτ του Ιορδανίδη κατέληξε σε κόρνερ.

Η ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Για επικοινωνία: eviasport@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου